Sundboms Elinstallationer

Belysning

Sundboms Elinstallationer AB har goda kunskaper när det gäller ljussättning, både när det gäller val av armaturer och vilken typ av belysningslösning man skall välja. Till vår hjälp har vi mångårig erfarenhet av installationer med downlight, spotlight, lysrör, LED med mera. Vi vet hur ljuset från våra vanligaste ljusarmaturer upplevs och vi vet hur många ljuspunkter som behövs.

Vi installerar armaturer från kända leverantörer och vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i branschen. I samverkan med våra leverantörer inom belysning svarar vi på dina frågor.

Vi ljussätter allt från kök och badrum till kontor och utställningshallar.

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och svensk elbehörighet, ABL.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Det kan till exempel vara att installera infravärme för att förlänga sommaren.

Eller varför inte få monterat upp lite ytterbelysning inför den stundande hösten och vintern. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!