svagströmsinstallationer

Tele & Datanät

Vi utför de allra flesta typer av svagströmsinstallationer såsom tele, data, antenn och larm. I dagens samhälle blir det allt mer tätt med teletekniska lösningar och vi hjälper till med det du behöver i villan, butiken eller på kontoret. Vi installerar och mäter upp för att säkerställa att anläggningen är korrekt utförd.

Vi installerar skärmade och oskärmade datanät. Vi hjälper även till att hitta en bra multimedialösning för din villa. Det kan vara allt från ljud och bild till att vi installerar uttag för HDMI- och högtalaranslutningar. 

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och svensk elbehörighet, ABL.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Det kan till exempel vara att installera infravärme för att förlänga sommaren.

Eller varför inte få monterat upp lite ytterbelysning inför den stundande hösten och vintern. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!