SUNDBOMS ELINSTALLATIONER

Om oss

Välkommen till Sundboms Elinstallationer AB!

Sundboms Elinstallationer AB startade sin verksamhet hösten 2012 och har sitt säte i Luleå, Norrbotten. Vi är främst verksamma inom Luleå kommun men kommungränser är inget hinder för oss. Vi arbetar med alla typer av kunder och anläggningar och vi har utfört entreprenader och servicearbeten i hela Norrbotten och delar av Västerbotten.

Vi är ett medlemsföretag inom Installatörsföretagen, IN, och är auktoriserat av Elsäkerhetsverket. Vi är behöriga att genomföra alla typer av elinstallationsarbeten upp till 1000V.

Vänd dig med förtroende till oss och berätta vad just Du behöver hjälp med, inget jobb är för litet. Hos oss är alla kunder viktiga!

Lars Sundbom

Ägare / Elinstallatör

lars@sundbomsel.se

Utbildad elektriker med erfarenhet både inom installation och industri.

Patrik Custemo

Serviceelektriker

patrik@sundbomsel.se

Utbildad elektriker med erfarenhet både inom installation och industri.

samarbetspartner

Vi på Sundboms Elinstallationer tror på att vara en stark partner för våra kunder. Och hur lyckas vi med det? Jo, genom att i vår tur knyta trygga och kompetenta partners till oss. På så vis kan vi tillsammans erbjuda så kompletta lösningar som möjligt – oavsett behov och område. Besök gärna våra samarbetspartners MRA Bygg ABTornedalshus och Svenska Norrbygg AB.

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar ett företag med F-skattsedel samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och är auktoriserade av Elsäkerhetsverket.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att äntligen kunna göra verklighet av drömmarna. Det kan till exempel vara att bygga ett uterum eller renovera köket eller badrummet.

Eller varför inte uppdatera ytterbelysningen inför den stundande hösten och vintern. Väldigt många tjänster täcks av ROT-avdraget men notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!