Vi är en Plejd Partner!

Plejd system

Vi använder oss frekvent av Plejds produkter för att styra och kontrollera allt från belysning till motorvärmare. Ta en titt på www.plejd.se och läs mer om vad Plejd är och kan göra även för dig. Ditt nya smarta hem är bara ett knapptryck bort!

Och du, vill du veta ännu mer så är vi bara ett telefonsamtal bort. Vi delar gärna med oss om vår erfarenhet med Plejd och kommer med förslag på lösningar efter just dina önskemål och förutsättningar!

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och svensk elbehörighet, ABL.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Det kan till exempel vara att installera infravärme för att förlänga sommaren.

Eller varför inte få monterat upp lite ytterbelysning inför den stundande hösten och vintern. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!