Sundboms Elinstallationer

Elcentraler

Att byta elcentral kan ofta vara en god investering för att få kontroll över hjärtat i elinstallationen. Ett byte behöver inte heller vara så dyrt som många tror, särskilt inte om ROT-avdrag kan nyttjas.

Dagens elcentraler, så kallade normcentraler, har säkringar som inte behöver bytas då de löst ut. Efter att felet åtgärdats återställer man bara säkringen och anläggningen fungerar igen. I en central av denna typ är det enkelt att komplettera med fler säkringar om de man har inte räcker till eller om man vill ha en separat jordfelsbrytare för en viss del av huset.

Dessutom finns det en mängd olika tillbehör. Vad sägs om ett astronomiskt tidur som styr ytterbelysningen eller varför inte en separat energimätare för att se hur mycket energi den som hyr gårdshuset av dig förbrukar? Allt under ett och samma lock och installationen blir snygg och prydlig.

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och svensk elbehörighet, ABL.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Det kan till exempel vara att installera infravärme för att förlänga sommaren.

Eller varför inte få monterat upp lite ytterbelysning inför den stundande hösten och vintern. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!