Sundboms Elinstallationer

Elinstallationer

Vi utför alla slags elinstallationer som till exempel nyinstallation/ombyggnation av villor, kontor eller butiker. Enklare serviceuppdrag som t ex komplettering med extra eluttag och/eller strömbrytare är också något som vi återkommande jobbar med.

Allt material vi levererar uppfyller givetvis gällande produktstandard och är CE-märkt. Genom vårt medvetna val av erkända leverantörer inom branschen får vi sällan reklamationer på materiel som vi levererar. Skulle det mot förmodan bli något materielfel inom garantitiden åtgärdar vi givetvis detta utan kostnad för dig som kund!

Sundboms Elinstallationer AB utför elinstallationer med miljö och ekonomi i fokus.

Kontakta med förtroende oss för ett förutsättningslöst samtal.

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Sundboms Elinstallationer AB innehar F-skattesedel och svensk elbehörighet, ABL.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Det kan till exempel vara att installera infravärme för att förlänga sommaren.

Eller varför inte få monterat upp lite ytterbelysning inför den stundande hösten och vintern. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.

Sundboms Elinstallationer

Vi stödjer idrotten!