Elektriker

Kommun:

Luleå

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer: Körkort Krav B

 • Installationselektriker –  erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

Sundboms Elinstallationer AB grundades 2012. Vi utgår från vårt kontor i Luleå, men kan tidvis arbeta över stora geografiska områden.

Vår expansion gör att vi behöver tillsätta en ELEKTRIKER med placering LULEÅ. Vi söker därför en erfaren och kvalificerad elektriker för att arbeta med underhåll, nyinstallationer och felsökning av elektrisk installationer. Som elektriker kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa att våra kunder får en löpande service som håller hög standard och kvalitet samt att samarbetet med våra leverantörer fungerar optimalt.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utgöras av underhållsarbete, nyinstallation samt felsökning och diagnostisering av uppkomna problem i befintliga anläggningar.
Du kommer under perioder och i vissa uppdrag att samarbete med andra elektriker och tillsammans ansvara för att projekten genomförs inom givna tidsramar. Lika viktigt är att kundernas förväntningar uppfylls, och helst överträffas. Detta lyckas du med genom ditt fokus på problemlösning, din höga kvalitet i utförandet och ett det professionella bemötandet.

Din profil

Vi söker en lösningsfokuserad och noggrann elektriker med erfarenhet av att arbeta med elinstallationer.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som elektriker hos oss behöver du vara serviceinriktad med god kommunikationsförmåga samt vara nyfiken på ny teknik och villig att lära dig nya saker.

Vi välkomnar nya kompetenser i teamet och lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

Vi jobbar med molnbaserade affärssystem där allt från order och tidsrapportering till dokumentation genomförs varför vi vill att du har god datorvana. Vår verksamhet och våra uppdrag bedrivs till 100% i fält och under vissa perioder även på annat ort. Med anledning av detta behöver du som lägst B-behörighet på ditt körkort.

 

Vi erbjuder dig

  • Trivsam arbetsmiljö i ett växande företag under utveckling
  • Kompetenta kollegor med teamkänsla
  • Goda möjligheter till vidareutbildning och utveckling
  • En arbetsplats där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar
  • Varierande och utmanade arbetsuppgifter
  • Bra förmåner och anställningsvillkor
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstebil
  • Tjänstemobil

  Arbetet är förlagd till dagtid måndag-torsdag, 07.00-16.00. På fredagar slutar arbetsdagen 15.00.

Ansökan

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Sundboms Elinstallationer måna om rätt person hamnar på rätt plats. Hos oss kommer alltid kompetensen gå före könet, det viktigaste är inte vem du är utan vad du kan! Med fokus på ett brett urval så gör vi vad vi kan för att säkerställa att du som söker behandlas rättvist. Din ansökan behandlas strikt konfidentiellt från vår sida med undantag för de eventuella referenser som du själv anger.

Lönetyp

 • Månadslön

Om rekryteringen

Vi undanbeder all kontakt från rekryteringsbolag, benammingsbolag eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Var ligger arbetsplatsen?

Luleå
Banvägen 9F
973 46 Luleå

Arbetsgivaren
Sundboms Elinstallationer AB
Orgnr: 559029-7189
Företaget har kollektivavtal

Kontakt
Lars Sundbom
lars@sundbomsel.se